УЕФА потвърди информацията, че фенове с фалшиви билети са причина за

...
УЕФА потвърди информацията, че фенове с фалшиви билети са причина за
Коментари Харесай

УЕФА: Фенове с фалшиви билети са причина за хаоса преди финала за Шампионската лига в Париж

УЕФА удостовери информацията, че фенове с подправени билети са причина за хаоспреди финала за Шампионската лига в Париж. Това стана със следното изказване:

" В началото на мача турникетите пред секторите на " Ливърпул " бяха блокирани от хиляди почитатели, които са закупили подправени билети. Това сътвори скупчване на почитатели, опитващи се да влязат.

В резултат на това началото беше отсрочено с 35 минути, с цел да се даде опция на допустимо най-вече почитатели с същински билети да получат достъп.

Тъй като имаше огромно скупчване на хора пред стадиона, полицията ги разпръсна със сълзотворен газ и ги изтласка от стадиона, напомня 24 часа. 

УЕФА демонстрира състрадание към засегнатите от тези събития и ще преразгледа тези въпроси незабавно дружно с френската полиция и управляващи, както и с Френската футболна федерация. “

" Изключително сме разочаровани от проблемите с влизането на стадиона и нарушаването на периметъра за сигурност, пред който се сблъскаха почитателите на " Ливърпул " пред " Стад дьо Франс “.

Това е най-великият мач в европейския футбол и последователите и такива подиуми са неприемливи. Официално поискахме следствие на аргументите за тези проблеми “, заявиха пък от " Ливърпул ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР